4 tapaa, joilla voit säästää enemmän energiaa pitkällä aikavälillä

Hiilijalanjäljen pienentämisen pitäisi olla jokaisen kodinomistajan huolenaihe kahdesta pääasiallisesta syystä. Ensinnäkin, jos kiinteistö on ympäristöystävällisempi ja kuluttaa vähemmän energiaa, asunnonomistajan tukemat käyttökustannukset pienenevät huomattavasti. Toiseksi, ympäristöystävällisempi talo pitää planeetan myös terveempänä ja puhtaampana. Näin asunnonomistajat voivat säästää enemmän energiaa pitkällä aikavälillä.

1. Hanki tehokkaampia ikkunoita ja ovia. Asunnonomistajien kaikkialta maailmasta tulisi olla tietoisia siitä, että suurin osa talon lämmöstä ja viileydestä häviää ikkunoiden ja ovien kautta. Siksi näiden tuotteiden vaihtaminen uusiin ja nykyaikaisempiin voi merkittävästi alentaa sähkölaskua säännöllisesti.

2. Eristä autotalli. Myös autotalli on hyvä pitää huolta, sillä lämpöä tai viileyttä pääsee myös tämänkin alueen läpi. Autotallin asianmukainen eristäminen ei saisi maksaa yli tuhatta dollaria ja tämä rahasumma tulee takaisin tulevina vuosina.

3. Hanki tehokkaampia valonlähteitä. Tämä neuvo on erityisen hyödyllinen kodin omistajille, jotka asuvat suuressa kiinteistössä. Klassisten hehkulamppujen vaihtaminen tehokkaampiin ja taloudellisempiin voi pienentää energialaskua huomattavasti. On suositeltavaa vaihtaa halogeeni- tai pienloistelamppuihin, koska ne ovat ympäristöystävällisiä, mutta ne voivat kestää pidempään ja antaa myös kirkkaamman valon.

4. Hanki lämpöä ja voimakasta auringonvaloa heijastavia ikkunoiden sävyjä. Ikkunoihin voidaan nykyään levittää erilaisia ​​sävyjä UV-säteiden estämiseksi, viileyden säilyttämiseksi talon sisällä sekä koriste- tai yksityisyyden suojaamiseksi. Asunnonomistajien kannattaa hyödyntää tällaisia ​​edullisia ikkunasävyjä, jotta voimakas lämpö ja auringonvalo eivät nosta kiinteistöjen lämpötilaa kesällä.

Comments are closed.