Kuinka olla aktiivinen energiansäästössä aurinkoaltaan lämmitysvaihtoehdoilla

Globaalin ympäristön taistelupolulla kohti tuhoa, asunnonomistajien vastuulla on olla aktiivisempi hiilijalanjälkiensä suhteen. Lisäksi epävakaan talouden vuoksi on tärkeää, että ihmiset ajattelevat kustannussäästöjä jokaiselle elämänsä osa-alueelle. Uima-altaat ovat luksusta ja välttämättömyys yhdessä. Altaiden pitäminen lämmitettynä kylminä kuukausina voi kuitenkin olla valtava hitti budjetillesi. Edistyksellisen tekniikan ja nykyisten vihreiden vaihtoehtojen avulla voit kuitenkin näyttää olevan energiatehokkaampi ja samalla vähentää lämmityskustannuksia lähes puoleen.

Aurinkolämmitysjärjestelmän komponentit uima-altaallesi

Aurinkoallaslämmitysjärjestelmä koostuu yleensä seuraavista osista:

• Aurinkokeräin kierrättää lämmitettyä vettä koko uima-altaassa.

• Suodatin, joka poistaa veteen kerääntyneet epäpuhtaudet ja roskat.

• Pumppu auttaa kierrättämään vettä altaan läpi sekä keräimen läpi.

• Virtauksen säätöventtiili auttaa ohjaamaan veden automaattisesti keräimen läpi lämmitystä varten.

Muut kuin nämä komponentit, jotkut järjestelmät voivat myös olla

sisältää antureita altaan lämpötilan säätelemiseksi. Tässä tapauksessa aina, kun vesi ylittää tai alittaa lämpötila-alueen, anturi ohjaa veden automaattisesti kohti uima-allasta tai keruua samanaikaisesti.

Lasittamattomat keräilijät uima-altaallesi

Riippuen ilmasto-alueestasi ja käyttötiheydestä, aurinkoaltaan lämmittimen keräin voi olla eri materiaaleja. Lasittamattomat materiaalit on valmistettu kestävästä muovista tai paksusta kumista. Näitä materiaaleja käsitellään edelleen UV-valon estäjillä pitkäikäisyyden lisäämiseksi. Nämä ovat edullisia vaihtoehtoja, ja näiden osien ylläpito on kustannustehokasta.

Lasitetut keräilijät uima-altaallesi

Näissä keräilijöissä on yleensä kupariputki tai alumiinilevy tehokkuuden parantamiseksi. Merkittävin piirre on, että niissä on erityisesti raudalla karkaistu lasipäällyste. Ne ovat kalliimpia kuin lasittamattomat keräimet, mutta ne ovat myös tehokkaampia lämmön talteenotossa.

Comments are closed.